• Hivatalos plakát jött
  • Előbb kerül mozikba a film
  • Amely Mexikóban játszódik egy klinikán

A horror-ikon Tobin Bell visszatér a franchise folytatásában, a Fűrész 10-ben (Saw X), amelyet a Lionsgate 2023. szeptember 29-én küld a mozikba, egy hónappal a tervezett premier előtt. A várva várt horrorfilm most megkapta az első hivatalos plakátját, amely Jigsaw egyik új csapdáját mutatja be. Már ránézni is fáj, hát még ha belegondolunk, hogy mik lehetnek azokban a csövekben?

sawxwidth-800.jpg

Tobin Bell (Kirakós/Jigsaw) mellett Shawnee Smith (Amanda) is visszatér, de a Fűrész 10 szereplőgárdájához tartozik még Renata Vaca (Midnight Family), Paulette Hernandez (Crown of Tears), Joshua Okamoto (Control-Z), Octavio Hinojosa (Come Play With Me), Synnøve Macody Lund (Ragnarok), Steven Brand (The Sandman) és Michael Beach (Dahmer). A rendezői székbe a 6. és az Utolsó fejezet részekért felelős Kevin Greutert ülhetett. "Tobin Bell visszatérése a franchise-ba tovább erősíti a Lionsgate és a Twisted Pictures célját, hogy egy olyan filmet hozzon létre, amely mindent elhoz, amit a Fűrész-rajongók szeretnek a franchise-ban, miközben teljesen új csapdákkal és egy új megoldandó rejtéllyel tartja őket izgalomban" – írta a Lionsgate.

A sztori a Fűrész 1 és 2 eseményei között játszódik, mikor a beteg és kétségbeesett John Mexikóba utazik egy kockázatos és kísérleti orvosi beavatkozásra, amely talán megmentheti az életét. Csakhogy rájön, hogy az egész csupán egy átverés a legkiszolgáltatottabbak becsapására. A hírhedt gyilkos visszatér a munkájához, és a rá jellemző módon, fondorlatos, elborult és zseniális csapdák segítségével végez a személyzettel. Premier tehát szeptember 29-én – kíváncsian várjuk, hogy meg tud-e még lepni a Fűrész-széria!