Ana Ribeiro gondolt egy nagyot, és minden otthagyott: családját, otthonát és állását, hogy Londonba költözve valóra válthassa álmát, azt, hogy videojátékokat készítsen. A cukrászból lett fejlesztő első projektje a Pixel Ripped (korábbi nevén Pixel Rift), egy virtuális valóság játék, vagyis inkább egy játék a játékban.

Az eddig elkészült demó sztorija szerint 1989-ben járunk, és a videojáték függő Nicolát megtestesítve az a feladatunk, hogy minél több időt szenteljünk a szeretett elfoglaltságunknak, félredobva az egyéb feladatainkat, és mit sem törődve a zavaró tényezőkkel, mint például az éppen órát tartó tanárral.

A Pixel Ripped 1989 csak az első szelete a további kalandoknak, a két főt számláló csapat ugyanis szeretne olyan pályát készíteni, amiben a 70-es évek játékait nyüstölhetnénk, és egy olyat is, ami a 90-es évek, majd egy olyat, ami a 2000-es évek játéktermését hozná el -- így válna teljessé a Pixel Ripped, előbb azonban erre kell koncentrálni. Ana az elmúlt egy évben több nagyobb konferencián is bemutatta a játékát, érdeklődőket gyűjtve, most pedig Kickstarteren keresi a további támogatást: összesen 40 ezer fontra lenne szüksége ahhoz, hogy valóra válhasson a Pixel Ripped 1989.