A március hagyományosan nagyon erős hónap, már ami a videójáték-megjelenéseket illeti, és 2022-ben sem állíthatjuk szerencsére, hogy gyenge héttel fordultunk volna át a tavaszra. Nézzük, mi mindenből lehetett válogatni az elmúlt napokban a PS Store-on!

Gran Turismo 7 (PS5, PS4)

Kerek évfordulót ünnepel a PlayStation talán legpatinásabb franchise-a, hiszen idén 25 éves lesz a Gran Turismo, amit egy olyan résszel ünnepeltek meg, amely visszanyúl a gyökerekhez, visszahozva a klasszikus GT-életérzést. Tesztünket itt olvashatjátok róla.

ELEX 2 (PS5, PS4)

Visszatért a Piranha Bytes sci-fi akció-RPG-je, Magalan hatalmas, jetpackkel bejárható nyitott világa pedig ismét veszélyek elé néz, szembe kell szállnunk ugyanis a gonosz erőkkel, akik magukénak szeretnék a bolygót. Őt is teszteltük már.

Shadow Warrior 3 (PS4)

Aki a nagyszabású kalandok helyett sokkal inkább valami fókuszált élményre vágyik, az a Shadow Warrior 3-ra is voksolhat, amely ismételten hozza azt az adrenalinban (és vérben) tocsogó, pörgős és szórakoztató játékmenetet, ami az elődöket is jellemezte. Tesztünkből még többet megtudhattok róla.

Babylon's Fall (PS5, PS4)

A korai hozzáférés után élesben is elstartolt a PlatinumGames legújabb akciójátéka, a Babylon's Fall, melyben három társunkkal összefogva léphetünk be Bábel Tornyába, hogy felfedezzük kincseit és szembeszálljunk az ellenségekkel.