• 2023. szeptember 1-jén debütál A védelmező 3
  • Robert McCall exkommandós ismét a védelmébe vesz egy ártatlant
  • Denzel Washington mellett Dakota Fenning játszhatja a másik főszereplőt

Dakota Fanning karrierje kis túlzással Denzel Washington oldalán indult. Az azóta elismert színésznővé cseperedett Fanning A tűzben edzett férfi 2004-es premierje után ismét találkozik egykori mentorával, sajtóértesülések szerint A védelmező harmadik részének főszereplőit alakítják majd. 2023. szeptember 1-jén tervezik bemutatni az ismét Antione Fuqua rendezésében készülő új epizódot, aminek történetét egyelőre titokban tartja a Columbia.

2014-ben debütált a 18-as karikás nyitóepizód, amiben megismertük a nyugdíjazott kommandós Robert McCallt. Hősünk ugyan megrendezte saját halálát, hogy elvonulva tölthesse idejét, mégsem tudta tétlenül nézni a gengszterek működését. Miután 193 és 190 millió dolláros bevételt hozott a széria két epizódja, várható volt, hogy Washington karaktere harmadszor is a gyengék segítségére siet.

699.jpg
(A kép forrása: Port)

Fanninget legutóbb Tarantino Volt egyszer egy… Hollywoodjában láthatta a hazai közönség, míg Washington a Joel Coen-féle, különleges stílusú Macbeth tragédiájában tűnt fel tavaly év végén. A forgatókönyvet A feláldozhatók 2 és a Jack Reacher: Nincs visszaút szkriptjét is jegyző Richard Wenk írja.