Mint azt láthatjátok, folyamatosan bővül, fejlődik az oldal, a Ti igényeiteknek megfelelően. A galéria kevesebb mint két hónapja működik, de azóta több ráncfelvarráson átesve elnyerte végleges funkcióit, jelenleg csaknem 5400 képet tartalmaz! Folyamatosan a legfrissebb képeket hozzuk, melyek közül több a játékok kiadóitól érkezett exkluzív anyag, illetve a magazin tesztelőinek saját készítése, amiket máshol nem láthattok! Érdemes sűrűn figyelni a galériát, mert sokszor több új anyag érkezik egy nap alatt, mint ahogy azt a főoldali galériafigyelő ablakban követhetnétek...
Egy apró tipp a galéria használatához: ha rákattintotok egy képre, a felugró ablakban a kép nem az eredeti méretében látszódik, hanem a monitorotokhoz méretezve, viszont ha ráböktök itt az ablakban a képre, akkor visszaáll eredeti méretére!

Egy másik jelentősebb újítást is észrevehettetek az oldalon, mégpedig a játékinfók átalakulását. Nem hiszem hogy különösebb magyarázatot kéne ehhez fűzni, csupán így jobban néz ki és áttekinthetőbb. Emellett elérhető már a játékok adatlapja is, ahol bővebben informálódhatsz az adott játékról, illetve a kapcsolatos híreket, videókat, letöltéseket is megtekintheted!

Ork Work á la PGO  Ork Work á la PGO

Végezetül talán a leglátványosabb átalakulás a tesztek értékelő dobozát érinti. Vége a százalékos rendszernek, a pontozás veszi át a helyet! Természetesen az összegzés megmarad, azaz 1-100-as skálán értékeljük a játékokat.

Ahogy az lenni szokás, teendő mindig akad, és meg sem állunk legalább az 5.0-ig a fejlesztésekben, úgyhogy figyelmesen böngésszétek az oldalt, hátha egy újabb "feature" kerül elő...