Természetesen a táplálkozás és az edzés mind fontos tényezők, de ezek mellett egy ideális bőrápolási rutint kell kiépítenünk, amelyet napi szinten alkalmazunk.

Mit kell tudni az anti-ageingről? 

Egyre bővül az anti-ageing kozmetikumok kínálata, szerencsére számos natúr és bio termék is elérhető, melyek a természet erejével gondoskodnak bőrünkről. A BIOLA Webshop fiatalító termékei természetes anyagokat tartalmazó bőrápolók, melyek között arckrémek, szemkörnyékápolók, szérumok is megtalálhatók.

biola2.jpeg

Elegánsan, szépen öregedni nem lehetetlen elvárás, hiszen a biokozmetikumok alkalmazásával sokat tehetünk bőrünk állapotáért. Az anti-ageing hatóanyagok lehetőséget nyújtanak arra, hogy a szép, ápolt bőr által minél tovább megőrizzük fiatalos kinézetünket, és elégedettek lehessünk a megjelenésünkkel.

Az öregedésgátló termékek segítenek késleltetni a ráncok megjelenését, mélyülését. A segítségükkel lefaraghatunk akár 5-10 évet is korunkból. Az arcbőr megfiatalodása segíthet feléleszteni szunnyadó önbizalmunkat. Mindehhez persze hozzátartozik, hogy kialakítsunk egy egészségesebb életmódot és antioxidánsokkal töltsük fel a bőrünket is!

Manapság szerencsére nem a plasztikai sebészet az egyetlen megoldás a ragyogó, fiatalos bőr eléréséhez. A napi szintű bőrápolással és speciális termékek használatával nagyon szép eredmények érhetők el. 

Az öregedés látható jelei az arcbőrön

Az öregedésnek számos jele tapasztalható bőrünkön,melyeken tudatos bőrápolással, anti-ageing kozmetikumokkal sokat javíthatunk. Ilyen jelek többek között a mélyülő mosolyvonalak, a homlokon és a szemöldökök között észlelhető ráncok, az apró kis szarkalábak, a megereszkedett, rugalmatlan bőr, az öregségi foltok. Hatással van bőrünk állapotára a menopauza, ráadásul idővel a bőr vízmegtartó képessége gyengül, továbbá csökken a kollagén termelődése is.

A természetes alapanyagokban gazdag bőrfiatalító készítmények által újra ragyogóvá varázsolhatjuk arcunkat, persze ehhez rendszeres alkalmazás szükséges.

Természetes kozmetikumok a bőröregedés ellen

Gyorsan felszívódó, hidratáló, ápoló készítmény a BIOLA Bio Goji és Alaria Time Control szérum, melyet célszerű kúraszerűen alkalmazni, 6-8 héten keresztül. Anti-ageing hatóanyagai révén, mint például az alaria alga kivonat és a ganoderma gomba, vitalizálja és megszépíti bőrünket. A fiatalos, ragyogó arcbőr nem álom többé! 

Egy másik termék, a Bio gránátalma Age Defying nappali arckrém támogatja a bőr struktúráját, antioxidáns komponenseinek köszönhetően pedig üde és feszes bőrállapotot segít kialakítani. 

Az arcápolók mellett elengedhetetlen a szemkörnyékápoló használata is. Ilyen például a Bio Bearberry Age Control gél, amely a szemkörnyéki területet kellően hidratálja és tonizálja. Gyógynövény kivonatai révén közreműködik a kisimult, élettel telibb tekintet megteremtésében.