Álmaim játékoldalához szorosan hozzátartozik az is, hogy rendelkezzen saját, állandó játékszerverekkel. Jelentem, ez is sikerült és 8 szervert lőttünk fel nektek (2 db CoD2, 2 db CoD4, és 1-1 CS:Source, CS 1.6, Team Fortress 2, SW: Jedi Academy),  az fgcklan.hu hathatós közreműködésével. A lista hamarosan bővülni fog még, ugyanis az Unreal Tournament 3 és F.E.A.R. Combat szervereken még dolgoznak a szakik, illetve zajlanak az egyeztetések az EA-vel egy magyar Battlefield 2142 Ranked csatatér beüzemeléséről is.

A PGO-n keresztül folyamatosan követhetitek az eseményeket, azaz láthatjátok, kik vannak éppen játékban, illetve mely pályán folyik az öldöklés, továbbá hozzáértőknek feltüntettük az adott játékszerverekre vonatkozó specifikus beállításokat is. Remélem hamarosan megtömitek mindegyiket, és élvezetes meccseket fogunk játszani, ugyanis a szerkesztőségből is jó páran látogatni fogjuk őket, hogy móresre tanítsunk mindenkit - vagy éppenséggel fordítva...

Aki esetleg nem tudná, hogy csatlakozzon be PC Guru szervereire, azoknak csupán fel kell írniuk a főoldalon is látható IP címet (pl.: 62.112.193.19:28975), majd az adott játék többjátékos módozatánál hozzáadjátok a kedvencekhez, vagy pedig név alapján kikeresitek listából. Ha további kérdéseitek van, a fórum megfelelő topikjában tegyétek fel őket, és segítünk! Ugyanide várjuk várjuk ötleteiteket, mod-javaslataitokat is a szerverekkel kapcsolatban.

Játékra fel, találkozunk a csatatéren!

Bármilyen szervermoddolási és konfigolási ötletet várok a darths [kukac] pcguru.hu mailcímre!

» PC GURU Online játékszerver főoldal