Kicsi fürdőkben szükség lehet nemcsak egy ajtós vagy fiókos, sok apró holminak helyet adó mosdószekrényre, hanem helytakarékos, a padlóterületet nem elfoglaló faliszekrényekre is a Zuhanykabin.hu oldaláról a piperecikkek és egyéb, fürdőszobai holmik tárolásához. Funkcionalitásuknak, innovatív kialakításuknak köszönhetően új szintre emelhetik a fürdőszoba berendezését. Helyhiánnyal küzdesz a vizes helyiségben? Okos megoldásokra van szükséged? Tarts velünk, mutatjuk, milyen lehetőségeid vannak!

Változatos fürdőszobaszekrények

A rendelkezésre álló hely, a tárolni kívánt holmik mennyisége, az ízlésed és a költségkereted függvényében számtalan megoldás közül választhatsz. Komplett összeállítások és egyedülálló vagy egyedileg készített fürdőszobabútorok közül válogathatsz az elképzeléseid szerint. A bútorok meghatározzák a helyiség használhatóságát, hangulatát, így érdemes átgondoltan választani mind az anyagok, mind a színek és a formák tekintetében.

zuhany2.jpg

Kerüld a túlzsúfoltságot, hiszen az nemcsak a használatot korlátozza, hanem a takaríthatóságot is, ami egy fürdő esetében alapvető fontosságú. A lábakra szerelt vagy falra helyezhető szekrények jobb megoldásnak bizonyulnak, számtalan variációs lehetőséget tartogatnak.

Ezeket vedd figyelembe, ha fürdőszobabútort vásárolsz!

A rendezett munkaterület rendkívül fontos nemcsak egy műhelyben, egy konyhában, hanem a fürdőszobákban is, hiszen esélyt ad arra, hogy villámgyorsan kezdhesd a munkanapot. Megfelelő választás esetén a fürdőszobaszekrények a rendszerezés mesterei lehetnek, egyszerű és hatékony megoldást, kellemes élményt kínálnak helyszűke esetén. 

A fürdőszobai tárolóknak különféle típusai vannak, ezért vásárlásakor figyelembe kell venni, hogy hol kell elhelyezni a szekrényt, így döntő tényező a méret. A választott anyag tartóssága is rendkívül fontos, hiszen a fürdőszobában jellemzően nedves, párás a környezet. A legnépszerűbb anyagok közé tartozik a fa és az MDF.

Az esztétika rendkívül fontos, a szekrény illeszkedjen a fürdőszoba stílusához, de a használhatóságot lehetőleg ne előzze meg, mert számos bosszúságot okozhat egy szép, de használhatatlan bútor!

Változatos faliszekrények

A fürdőszobában rendelkezésre álló hely függvényében különböző szélességű és magasságú faliszekrényeket vásárolhatsz. Vedd számba az összes olyan tárgyat, aminek a tárolását a fürdőszobában kell megoldani, így világos képet kaphatsz arról, hogy mennyi helyre van szükséged!

A tárolószekrények stílusa, elhelyezése elsődleges fontosságú a fürdőszoba általános megjelenése és hangulata szempontjából. Úgy rendezd el, szereld fel a falra a bútorokat, hogy ne akadályozzák a közlekedést, az egyes berendezések használatát!