• Az év végén jelenhet meg a Ni No Kuni: Wrath of the White Which Remastered
  • Ez egy biztonsági hiba miatt derült ki

A szivárgások korát éljük, amikor mindig előbb kiderül minden, minthogy kellene, és ez az E3 2019 esetében is igaz. A Bandai Namco Entertainment oldal hibájából került ki a netre a legújabb pletyka, mely szerint 2019 őszén megjelenik a PS3-ra készült Ni No Kuni: Wrath of the White Which, méghozzá PC-re és PS4-re, A program kellemes értékeléseket kapott, azonban a művészeti tervezését minden kritikus dicsérte - ez lett a játék legerősebb eleme.

A Remastered verzióról egyelőre nem lehet sokat tudni, az biztos, hogy a grafika átesik egy alapos pimpelésen, és az is, hogy a játék koprodukcióban készül. A Level 5, a  Studio Ghibli, és a zeneszerző Joe Hisaishi munkásságából újfent egy remek játék születhet. 

A Ni No Kuni: Wrath of the White Which című játék egy JRPG, melyben egyszerre van jelen a valós idejű harc és a szörny-gyűjtés. Az Oliver nevű főhősnek egy különleges utazásra kell indulnia: kihívásokkal kell szembenéznie, amelyek közte és édesanyja megváltása útjában állnak.

Egyetlenegy képet tudunk mutatni, valószínűleg a napokban több is kiderül a játékról. A Revenant Kingdom után ti visszatérnétek a Ni No Kuni világába?

ni-no-kunii-wrath-of-the-white-witch-remastered-leak-650x365.jpg