A Deadpool & Rozsomák bemutatását megelőzően rengeteg pletyka ütötte fel a fejét a filmmel kapcsolatban. Az egyik legizgalmasabb teória napjaink vitán felül legnépszerűbb előadóművészének, Taylor Swiftnek a lehetséges feltűnése volt: egyesek úgy gondolták, hogy a Marvel-képregények szuperképességekkel rendelkező énekesnőjét, Káprázatot fogja megszemélyesíteni, majd a premier előtt nem sokkal közzétett előzeteseket követően egyesek már Lady Deadpool álarca mögött sejtették őt. Végül egyik elmélet sem vált be, Káprázat nemhogy Swift megformálásában, de egyáltalán nem is szerepelt a filmben, Lady Deadpoolt pedig Blake Lively, Ryan Reynolds felesége játszotta – utóbbi húzást nem mellesleg a magyar szinkron is remekül kiaknázta.

deadpool-3-taylor-swift-lady-deadpool-dazzler-x-men-mutant.jpg

Ugyebár Deadpool magyar hangját Nagy Ervin kölcsönzi már a legelső résztől fogva, Lady Deadpoolt pedig Borbély Alexandra szólaltatja meg a magyar változatban, aki nem más, mint Nagy Ervin neje. A színésznő egyébként korábban soha nem szinkronizálta Blake Livelyt, és Marvel-filmeken sem dolgozott, szóval lényegében egy feldobott magas labdáról van szó, amit a hazai szinkronrendezők ügyesen lecsaptak, ahogy kell.

Továbbá érdekesség, hogy a Deadpool & Rozsomákban a Reynolds-Lively házaspár négy gyermekéből három szintén cameózott a filmben, a 7 éves Inez Kidpoolt, az 1 éves Olin Babypoolt, a 9 éves James pedig egy üvöltő mutánst játszott. Reynolds és Lively amúgy a rossz emlékű Zöld Lámpás forgatásán ismerkedett meg (amit előbbi csak részegen tudott megnézni), majd egy évvel a film bemutatója után össze is házasodtak.

Lively a Deadpool & Rozsomák premierjét követően néhány nappal már nem rejtette véka alá, hogy ő bújt Lady Deadpool jelmezébe, egy hosszú Instagram-bejegyzésben jelentette be a dolgot, valamint azt is elárulta, hogy Deadpool megalkotója, Rob Liefeld annak idején konkrétan róla mintázta Lady Deadpoolt még 2010-ben – ez nagyjából azidőtájt lehetett, hogy a színésznő és Reynolds először találkoztak a Zöld Lámpás forgatásán. Kicsi a világ, nem igaz?

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés