Nem nagy titok, hogy az áprilisban megjelent Stellar Blade marketing kampányát nem a játékmenetre és történetre, hanem a felettébb megkapó külsővel felvértezett hősnőre, EVE-re hegyezte ki a Shift Up, de mivel hamar kiderült, hogy a csábos protagonista köré egy remek programot is sikerült felhúzni, nem nagyon tudunk haragudni a csapatra ezért a lépésért. Jó kérdés, hogy milyen lesz hosszú távon a koreai NEXON Games ingyenesen játszható looter shootere, ám az biztos, hogy a július 2-án debütáló The First Descendant előzetesei és bemutatói is elég nagy hangsúlyt fektettek a női karakterek idomaira és a maszkulin férfiakra (kisebb fityiszt mutatva ezzel néhány nyugati stúdiónak), szóval eléggé adja magát, hogy a különböző skinek is igyekeznek majd kiemelni bizonyos részeket.

A külső nézetből játszható program egyik érdekessége, hogy a Standard karakterek mellett idővel a jobb statisztikákkal és új megjelenéssel megáldott harcosok felett is átvehetjük az irányítást (ezek többsége a debütálás után fog bekerülni), az elektromosság és a sebesség megszállottjainak készült Bunny alternatív verziójának öltözéke pedig finoman szólva is megidézi a fent említett akció-RPG főszereplőjét, íme:

the-first-descendant-ultimate-bunny-skin-szexi-ruha.jpg

Ahogy az látható, Bunny Ultimate variánsának páncélja (már ha lehet annak nevezni) felettébb sokat mutat a karakterből, a NEXON pedig nem bízta a véletlenre a dolgot, és még lore szintjén is megmagyarázta, hogy miért adtak a készítők egy olyan ruhát a nőre, amely első ránézésre még a széltől sem tudja megvédeni. A sztori szerint azért ennyire hiányos a hacuka, mert bár eredetileg egy teljes, minden elemében jól funkcionáló páncélzatnak szánták, végül sosem sikerült befejezni. Briliáns magyarázat, nemde? A The First Descendant tehát július 2-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-5-re, Xbox Series X/S-re, valamint Xbox One-ra, kíváncsian várjuk, hogy mekkora sikert arat a műfaj rajongóinak körében.