Ez ugyanis azt jelenti, hogy volt már, hogy meggyűlt a bajod a sok falevéllel, vagy legalábbis eleged lett a sok gereblyézésből, mire végeztél. Ebben a cikkben megnézzük, hogy miért érdemes akár neked is lombfúvóra váltanod.

A lombfúvó mindenkinek ajánlott?

Hogy adjak egy rövid választ is: nem. Akinek csak egy pár éve kiültetett exkarácsonyfája árválkodik a ház előtt, annak nyilván nincs rá szüksége. Ellenben akinek sok lombhullató fája van otthon vagy a hétvégi házánál, de akár a szüleinél, nagyszüleinél, annak mindenképp ajánlott.

hqbolt.jpeg

Ez attól is függ, hogy mennyi ideje, energiája van az embernek, és hogy egyedül szokta-e csinálni a gereblyézést. Ha ez közösségi tevékenység számodra, és itt szoktál a legjobbakat beszélgetni a szüleiddel, nagyszüleiddel vagy gyermekeiddel, akkor maradjon is így. Ez esetben kár lenne elrontani ezt a kiváló családi eseményt.

De ha ilyenről szó sincs, és valóban csak egy elvégzendő munka, akkor máris érdekes lehet számodra is egy új lombfúvó.

Kinek érdemes beszereznie egy lombfúvót?

Ahogy említettük is, azoknak mindenképp, akiknek nagy mennyiségű lombhullató fájuk van, és a levelek gereblyézése csak egy plusz elvégzendő, terhes, ráadásul idő- és energiaigényes feladat. Mindazoknak ajánlott, akik már unják ezt a tevékenységet, illetve akik nem szeretik a falevelek ide-oda húzogatását. De azoknak is, akik hamar elfáradnak már ebben. Így az idősebb korosztály számára még kevesebb fa esetén is jól jöhet egy ilyen gép.

Továbbá akkor is érdemes beszerezni egyet, ha nem csak saját magunknak szeretnénk intézni a levelek összefújását. Ha felmérjük, hogy lenne rá igény az utcánkban, a környékünkön, akkor egy kis plusz bevételért is megéri beszerezni. Hamar visszajönne az ára, és már jó eséllyel az első szezonjában is pluszba jönnénk ki. És aki egyszer megízlelte, hogy milyen, ha más végzi el a munkáját, az a következő években is visszatérő megbízód lesz.

Így hát több esetben is nagyon jó választás egy lombfúvó megvásárlása, függetlenül attól, hogy mekkora a lombbal lefedett területünk. Ha eldőlt, hogy neked is szükséged van egyre, akkor szerezz be egy minőségi Husqvarna lombfúvót a HQBOLT.HU oldalról!

Miért érdemes használni lombfúvót?

Ennek több oka is van, de a legkézenfekvőbb talán az, hogy jelentősen felgyorsítja a munkavégzést. Egységnyi idő alatt sokkal nagyobb területet tudunk megtisztítani a levelektől.

Emellett nagyon hasznos energiáink megkímélése szempontjából is. Idősek számára nagy lehetőség ez, hogy a fárasztó gereblyézés helyett találjanak egy vállalható alternatívát. Fiataloknak pedig azért jó, mert így sok energiájuk marad még aznap más feladatokra is.

Ráadásul meg kell említenünk, hogy ma már nem csak a hangos, pöfékelő benzinmotoros változatok érhetőek el a piacon. A legtöbb inkább elektromos motorokkal működik. Ezzel pedig még csak levegőszennyező sem lesz ez a beruházásod.