Nos, van egy jó hírünk. Most már Te is átélheted a flow élményt. Hogyan? Az Annyira Más Bringabolt pedelec kerékpárjainak egyikével, amely a Pinion MGU hajtás rendszerrel van felszerelve.

Ismerkedjünk most meg ezzel a megoldással, ami a szakértői vélemények szerint is az egyik legtökéletesebb a kategóriájában.

Te tudod mi az a pedelec?

Egy úgymond rásegítéses bringa. A pedelec motorja csak akkor hajt az ebike-kal szemben, amikor mi is tekerünk a nyeregben. Ez a bringa sporteszköz, hisz a pedál tekerésünk az alapja az elektromotor rásegítésének. A motor 25 km/h-s sebességig adja a rásegítést, e sebesség felett kikapcsol.

Emelkedőkön könnyebb hajtani az elektromos rásegítés által. Akár 100 km feletti hatótáv is elérhető vele, de sima bicajként is lehet használni.

Mire figyelj egy elektromos bringa vásárlásánál?

Íme, pár tanács, ha elektromos bicikli vásárlása előtt állsz, hogy később ne érjen csalódás!

Tudod mekkora távokat tekernél vele? Fontos az akkumulátor kapacitása és a bringa összsúlya is, ha netalán lemerülne az aksi. Bizonyos akkumulátor fajtákat, célszerű lemeríteni a feltöltés előtt, hogy a teljesítményük ne csökkenjen idejekorán. Ha nem tervezhető előre a napi használat, érdemes lítium ion akkumulátorral felszerelt típust választanod.

Fontold meg az ár/érték arányt a vásárlásod során, ne dobj ki feleslegesen pénzt az ablakon! Próbáld ki a vásárlás előtt! Ehhez a legjobb lehetőség az Annyira Más Bringabolt boltjaiban az akár 21%-os emelkedőn való tekerés, hogy átélhesd az elektromos kerékpárok adta élményt és megismerd a bringák közötti különbségeket, természetesen ingyenesen.

httpswwwambringahu-2024-julius-cikk1.jpg

Milyen érzés egy pedelec bringával csapatni? 

Röviden? Jó! Hosszabban? Nagyon jó! Pattanjunk most képzeletben a német Pegasus Estremo Evo sorozat nyergébe!

700 Wh kapacitású aksi, 250 Watt-os, akár 160Nm-es nyomaték leadására képes motor erőteljes hajtása, és a 28-as terepre is alkalmas gumik játszi könnyedséggel visznek fel a legnagyobb emelkedőkön is. Prémium hidraulikus Shimano XT tárcsafékek, Suntour levegős lengéscsillapító, gravitációs öntésű aluváz, a Pinion MGU legmagasabb szintű precíz, automatikus sebességváltása segítik a maximális vezetési élmény elérését. Nos ilyen egy tökéletes pedelec!

Mi is az a Pinion MGU?

Ez egy bivalyerős, akár 160Nm-es nyomaték leadására is képes, középmotorba beépített 12 sebességes, teljesen elektronikusan vezérelhető váltó, ami terhelés alatt, és álló helyzetben is tud sebességet váltani, és 600%-os áttétel tartománnyal bír. A 10.000 kilométeres futás teljesítményével pedig a legtartósabb konstrukció jelenleg a piacon. 

Az Annyira Más Bringabolt csapatának a küldetése: a kerékpározást a kedvenc hobbiddá tenni, hogy élményekben gazdag és egészségesebb életet élhess. Hihetetlen széles márka- és termékválasztékukban Te is biztosan megtalálod üzleteikben a számodra tökéletes elektromos kerékpárt a hozzáértő szakmai tanácsadás által.