Segít, hogy rendezetten indulhasson el a napunk

Érdemes a DODO tükreinek kínálatában szétnézned, ha kicsit fel szeretnéd dobni a környezeted egy nem szokványos tárggyal. Hiszen egy jól megválasztott tükörrel, ami sokak szerint nem csak szimpla másodlagos kiegészítő elem, nagyon mutatóssá és érdekessé tehető bármely enteriőr. Természetesen a fali tükrök a fürdőszoba elmaradhatatlan kellékei, nélkülük igazán elveszettnek tekinthetnénk sokan magunkat a reggeli készülődés során. Hol ellenőrizhetnénk, hogy rendben van-e a frizuránk vagy a sminkünk, ha nem lenne segítségünkre egy kisebb-nagyobb tükör a falon vagy a fürdőszobai szekrényen?

Ugyanez igaz a külön erre a célra használt smink- vagy pipereasztalon álló tükrökre is, amelyeket kifejezetten ebből célból szoktak elsősorban a hölgyek vagy a hálószobába vagy pedig az öltözőhelyiségbe állítani.

Segít, hogy otthonosabbá tegye és nagyobbnak mutassa a teret

A lakberendezéssel foglalkozók szerint nagyon fontos, hogy az otthonunkba a megfelelő méretű tükrök kerüljenek. A készülődés során a közepes vagy nagyobb méret ideális. A falra szerelt vagy ragasztott darabok esetében pedig – például a fürdőszobában – még a megvilágítás is igazán sokat segít az optimális hatások eléréséhez.

https-dodohu-2024-februar-cikk3.jpeg

Az előszobában sokan szeretik a falra szerelni vagy eleve az előszobafal részeként megvenni és használni a közepes vagy nagyobb darabokat. Egy gardróbszekrénybe is gyakran szerelnek az ajtó belsejébe egy nagyobb tükröt, hogy az outfit tökéletessége mindig egy pillantással áttekinthető legyen. De sokan szeretik az eleve tükrös ajtókkal felszerelt gardróbszekrényeket is megvásárolni. Nagyon praktikusak ezek a darabok, és ami még igazán hasznos bennük, hogy a teret optikailag sokkal tágabbnak mutathatják.

Izgalmas fényjátékra ad lehetőséget

Egy tükör persze díszítőelemként is nagyon izgalmassá teheti a helyiségeidet. A keret nélküli változatok főképp a modern otthonokba, terekbe valók, a tradicionálisabb helyiségekbe jól illenek a fa- vagy gipszkeretes, díszes megoldások. De egy art déco stílusú tükör jól passzolhat egy modern és akár még egy vintage környezetbe is. Egy szép és igényes darab minden szobát sokkal otthonosabbá és izgalmasabbá tud varázsolni.

Kísérletezz bátran az izgalmas fényhatásokkal és tükröződésekkel, mert a tükör remek eszköz, bármely helyiségedbe is teszed. A DODO választékában szép fali- és állótükrök, valamint polcos darabok között válogathatsz.