Érdekes állásajánlatra lett figyelmes a NintendoLife. A magazin a francia székhelyű Earthlings Gamesnél talált utalást egy új, még be nem jelentett, nagyszabású és magas költségvetéssel megtámogatott fantasy-RPG-re. Mit utalást, egész konkrétan leírják, hogy a sajtó október és december között értesül majd a programról, mely PC-re, Macre és konzolokra készül -- ez utóbbi szegmensből kiemelik a Wii U-t, és hogy "innovatív perifériájának" ismerete komoly előnyt jelent. A munkálatok előkészítési fázisban vannak, szóval esélyes, hogy a mostani gépekre már nem adják ki a játékot.

Ez viszont még nem minden, a csapat nyár eleje óta a Deviantarton is érdeklődik lelkes és tehetséges grafikusok után. A lent látható képhez mellékelt szöveg szerint olyan 3D-s és 2D-s technikákban jártas szakemberek jelentkezését várják, akik nem esnek zavarba a roppantmód részletes modellek kidolgozásától, mely karakterenként félmillió poligont jelent.

Sajnos több infónk nincs, de ez is több a semminél, főleg, hogy ha ez igaz, akkor meg is van az első európai szerepjáték a Wii U egyébként nem épp tág felhozatalában. Bízzunk benne, hogy a párizsi srácok tudják, mire vállalkoznak.

Nagyszabású fantasy szerepjáték van készülőben