• Mozgásban a The Waylanders
  • A játék egy régi vágású RPG lesz
  • Amit a Dragon Age: Origins és a Neverwinter Nights 2 ihletett

A spanyol Gato Salvaje játékáról, a The Waylanders viszonylag ritkán hallani, és akkor sem kavar nagy port, pedig olyan szakemberek dolgoznak rajta, mint a Jade Empire és Mass Effect írója, valamint a Dragon Age: Inquisition direktora, Mike Laidlaw, vagy éppen Chris Avellone, akinek olyan játékok sztoriját köszönhetjük, mint a Star Wars Jedi: Fallen Order, a 2017-es Prey és a Fallout: New Vegas, és persze a Telltale Games egykori írója, Emily Grace Buck.

the-waylanders-rpg.jpg

Szóval érdemes odafigyelni a The Waylanders, ami a Dragon Age: Origins és a Neverwinter Nights 2 nyomdokaiban lépkedő RPG lesz. Felül- és harmadik személyű nézetből is játszhatunk, az akciókat szüneteltethetjük, amíg kiadjuk a parancsainkat társainknak, akiket különféle jellemű és képességű karakterek fognak alakítani. Szóval egy jófajta, régi vágású RPG lesz.

És ha ez nem lenne elég, itt van még egy különlegesség: a The Waylanders két korszakban fog játszódni, ugyanis a mágiának hála hősünk az ókorból a középkorba tud teleportálni, és vissza, így a spanyolországi Galíciát megtekinthetjük kelta és keresztény uralom alatt is. A játék tehát rengeteg misztikus elemet is tartalmazni fog.

Most pedig egy rövid videó erejéig megnézhetjük mozgásban, de a készítők szeretnének a közeljövőben még több részletet megosztani a tervek szerint idén megjelenő The Waylanders-ről.