A Gyűrűk Ura franchise hamarosan folytatódik a Prime Videón, érkezik ugyanis A Hatalom Gyűrűi második évada, amely az előzetesek alapján izgalmasnak ígérkezik, még ha a széria első szezonja nem is lett a rajongók szíve csücske. Ennek alkalmából a Prime Gaming ingyen és bérmentve elérhetővé tette a Middle-earth: Shadow of Mordor, valamint a LEGO The Lord of the Rings című játékokat: az akció mindkét cím esetében szeptember 30-ig tart, és mivel a Good Old Games-re kapjuk meg a kódokat, így nem csak Amazon-fiókra, hanem egy GOG accountra is szükségünk lesz, mivel csak utóbbi felületen válthatjuk be őket.

A két játékot nyilván egy Gyűrűk Ura-rajongónak sem kell bemutatni. A Shadow of Mordor (amely a top 5-ös listánkon is előkelő helyen szerepel) 2014-ben jelent meg konzolokra és PC-re. A történet Peter Jackson első filmtrilógiájának eseményei előtt játszódik, főhőse egy Talion nevű gondori felderítő, aki egy csatában életét veszti az orkok keze által, ezért bosszút esküszik Sauron serege ellen. Az alkotást jól fogadták a korabeli kritikusok és a közönség is, noha nem voltak restek rámutatni a negatívumaira, összességében mégis egy kellemes és szórakoztató open world kalandjátékról beszélünk, amelynek ráadásul a Game of the Year-kiadását kínálja a Prime Gaming.

A LEGO The Lord of the Rings-ben az előbbi címmel ellentétben már egy kifejezetten vicces és parodisztikus élménnyel találkozhatunk, miközben végigmegyünk az ikonikus trilógia összes fontos történésén, a jól ismert karaktereket irányítva, platformrészeken, akción és persze némi közepesen nehéz logikai feladványon keresztül.

A Hatalom Gyűrűi második évada augusztus 29-én startol a Prime Videón, méghozzá tripla epizóddal.