A program a Montas nevet kapta, s játékosokként egy alkoholista könyvelő szerepét töltjük be, akit hallucinációk és rémálmok gyötörnek, mindeközben pedig a várost egy sorozatgyilkos tartja rettegésben. Hősünk, Joseph Walker paranoiája napról napra egyre jobban növekszik, de minden erejét össze kell szednie ahhoz, hogy kiderítse a rejtélyt.

Mivel az általunk alakított karakter igazából semmilyen formában sem különleges vagy nagy hatalmú, az ellenségeinket szemtől szemben nem tudjuk legyőzni, így a leginkább célravezető megoldás a menekülés és a rejtőzködés lesz, illetve a környezetünket is felhasználhatjuk ellenük. Azt azonban tudni kell, hogy a szellemi állapotunk miatt nem minden valós, és azt se felejtsük, hogy a halál itt permanens -- ha a fűbe harapunk, a történet új irányt vesz.

A fejlesztőcsapat a Kickstarterhez hasonló portálon, az Indigogón (a Steam Greenlighton is fent van a program) december 14-ig 30.000 dollárt szeretne összegyűjteni, de azt ígérik, hogy ha a gyűjtés nem lesz sikeres, akkor is el fognak készülni a játékkal. Az adományozóknak az ilyenkor szokásos jutalmakat adják: a minimális 10 dollárért a játékot kapjuk meg, ennél nagyobb összegért pedig mindenféle extrákat. A gyűjtés jelenleg 920 dollárnál tart.