Ma kiderült, hogy a CD Projekt RED egyszerre három játékot készít. Az egyik ugyebár a nemrégiben 2015-re halasztott The Witcher 3: Wild Hunt, a másik a szintén 2015-ben esedékes Cyberpunk 2077, a harmadik, eddig ismeretlen alkotás pedig nem más, mint egy mobiltelefonokra írt program.

Sajnos a rejtélyes játékról nem tudtunk meg sokat, azon kívül, hogy körülbelül egy éve már, egy külsős partner segítségével fejlesztés alatt áll, s a cég számára teljesen új technológiára és üzleti modellre épül, így érdekes kihívás lesz a srácok számára, akik eddig a személyi számítógépeken és asztali konzolokon villogtatták meg tudásukat.

A tervek szerint a játék még idén megjelenik okostelefonokra és táblagépekre, ami azt jelenti, hogy hamarosan a részleteknek is jönniük kell, ezeket pedig már most nagyon várjuk, ugyanis fejlett technológiai megvalósításokat ígér a CD Projekt RED. És persze kíváncsiak vagyunk arra is, hogy pontosan mit készítenek, hisz nem derült ki, hogy egy új IP-t köszönthetünk-e, vagy valamit a Witcher 3, esetleg a Cyberpunk 2077 mellé.

cd-projekt-red.jpg