Számos előnyük van, melyek nem csak számunkra, mint üzemeltetőknek járnak előnyökkel. A vendégeink is meg fogják hálálni, ha alkalmazzuk őket. Nézzük is, hogy mire gondolunk.

Az adagolók higiénikusak

Amikor egy kéztörlő papír csomag ki van rakva egy kupacba, akkor azt biztos, hogy összefogdossák. Vissza is raknak belőle, ha túl sokat sikerült véletlen elvenni. Ha túl közel van a csaphoz, akkor össze is vizezik, majd az egész vizesen állhat majd ott egész nap.

alpha2.jpeg

A wc-papír esetén ugyanígy vannak buktatók. Például az, ha nekünk kell lefognunk a gurigát, hogy letéphessünk belőle egy adagot. A szappanokról nem is beszélve.

Ma már mindegyikből vannak olyan megoldások, melyek sokkal higiénikusabbak, mint a fent említett megoldások. Legyen szó akár manuális adagolókról, akár szenzoros megoldásokról, mindegyik jobb a fentieknél! Természetesen ez utóbbi a legjobb, mert ott nem kell érintkeznünk a különböző felületekkel sem. Ennél jobb nincs!

Az adagolók gazdaságosak

Kéztörlők esetén garantáltan többet használunk el, ha csak ki van elénk stócolva az egész, mintha adagolnánk laponként. Függetlenül attól, hogy mi tépjük le, vagy levágja magától a gép, biztos kevesebbet használunk. Hajlamosak vagyunk ugyanis többet elvenni, ha sok van kitéve, míg egyesével megkapva hamarabb álljt parancsolunk magunknak.

Ez érvényes a folyékony szappanra is. Ott is, ha egy adagot kapunk például egy szenzoros típusból, akkor rögtön tudni fogjuk, hogy az elég, nem kell több, mert bizonyára úgy van beállítva, hogy egy kézmosásra elég szappant kapjunk.

Természetesen azért is gazdaságosabbak ezek, mert nagyobb, ipari gurigákat lehet hozzájuk használni. Továbbá a habszappan is nagyobb kiszerelésű utántöltővel érkezhet.

Érdemes mindenképp megnézni a Alpha-Dent-Higiénia Kft. kínálatát, mert náluk kiváló adagolók kaphatók csomagban!

Kevesebbet kell velük foglalkozni

Mivel nagyobb mennyiséget pakolhatunk beléjük, ezért ritkábban is kell utántölteni. Ráadásul épp azért, mert ezeknél kisebb a pazarlás mértéke (szinte nincs is), sokkal tovább is bírják!

Ez pedig egyértelműen azt jelenti, hogy ritkábban és kevesebbet kell velük foglalkoznunk. Nem kell folyamatosan azt lesni, hogy mikor fogynak el. Mivel nem fog olyan gyorsan csökkenni a beléjük töltött papír vagy szappan mennyisége.

Esztétika

Bár nem mindenkinek fontos, azért érdemes ezt is megemlítenünk. Sokkal esztétikusabbak is ezek a megoldások, mint egy egymásra stócolt papírhalmaz.

Mindezek együttesen egyértelművé teszik számunkra, hogy az adagolóké a jövő! Sőt, a jelen. El kell felejtenünk a régi módszereket, és be kell szereznünk és fel kell szerelnünk őket mielőbb. A vendégeink és a saját érdekünkben is.