A kanadai fejlesztőcsapat kiadta a név, dátum és célplatformok nélküli új játékának első kedvcsinálóját, ám sajnos a mozgókép nem vitt közelebb ahhoz, hogy megtudjuk, min is munkálkodnak a srácok. Szerencsére az internet már rajta van a dolgon, s két elmélet is napvilágot látott.



A Superannuation információi szerint a titkos játék a Command & Conquer-széria legújabb része. A feltételezés alapja az, hogy a C&C-széria új részét fejlesztő Victory Games egyik dolgozójának önéletrajzában a „Victory Games – BioWare” szöveg olvasható a munkahely felirat mellett, ami azt jelentheti, hogy a BioWare közreműködésével készül a játék, vagy azt, hogy a Victory Games fű alatt beépült a kanadaiak soraiba.

A másik elképzelés szerint a rég elfeledett Mercs Inc. fog újra életjelet adni magáról. A NeoGAF egyik fórumozója ugyanis úgy tudja, hogy a Visceral csapatának azon része, amelyik a bezárt Pandemictől igazolt át, különvált a központtól, és elkezdett dolgozni a Mercs Inc.-n a Frostbite 2 grafikusmotor felhasználásával. A csapatot azóta állítólag bekebelezte a BioWare, ezzel kapcsolatban azonban nincs senkinek semmilyen megbízható információja, de az előző elméletet illetően sem, úgyhogy várnunk...