A riaszto-szereles.com segít a szerelésben, így teljesen biztosra mehet azt illetően, hogy a berendezés elemei a megfelelő helyre kerülnek, és megbízhatóan látják el a feladatukat.

Telepítés

Ha nem szeretne kockázatot vállalni  a telepítést illetően, kérje szakember segítségét, aki előzetesen felméri a terepet, illetve tanácsokkal látja el a rendszer felépítését illetően. Meg kell határozni, hogy hány darab érzékelő szükséges a teljes biztonsághoz, illetve milyen típusúak. A riasztóberendezéseket lehetőség van kamerákkal kombinálni a még nagyobb hatékonyság érdekében.

A vezeték nélküli kivitel óriási előnye, hogy nem kell a kábelekkel bajlódni. Az azokkal való munka nagyobb szakértelmet és odafigyelést igényel, illetve ha nem szeretné, hogy a lakásban mindenhol vezetékek fussanak, akkor a falakban kell elvezetni őket, ami fúrással, faragással és utómunkálatokkal jár.

riaszto-szerelescom-2024-szeptember-linkmarketing-1.jpg

Rugalmasság

A riasztórendszer komponensei nem csupán egyszerűen, de rendkívül rugalmasan is telepíthetőek, ha nem kell a vezetékekkel bajlódni. Bárhol elhelyezheti a lakásban, és ha valamiért változtatni szeretne, azt is könnyen megteheti. Költözés alkalmával pedig magával viheti a teljes berendezést új lakásába.

A kamerák és az érzékelők akár 2-3 falon keresztül is képesek továbbítani a jelet a riasztórendszer központja felé. Ennél nagyobb távolság esetén érdemes jelerősítőt használni.

A vezeték nélküli eszközök elemmel vagy akkumulátorral működnek, amik idővel lemerülnek. Fontos, hogy jó minőségű energiatárolókat használjon, illetve ellenőrizze azok töltöttségi szintjét, és szükség esetén töltse fel, vagy cserélje az akkukat.

Távoli elérés

A korszerű készülékek egyik legnagyobb előnyét az okos funkciók és a távoli elérés jelentik. A wifis berendezések értesítést küldenek a telefonjára vagy más okos eszközére, ha valamilyen rendellenességet észlelnek. Amennyibe kamerát is telepítettek a rendszer részeként, akkor annak az élő képét is bármikor, bárhonnan elérheti, ha rendelkezésre áll internetkapcsolat. A wifis riasztók nagyon jó szolgálatot tesznek lakásokban, családi házakban, ahol ki van építve a wifi hálózat.

Léteznek GSM riasztóeszközök is, ezek nyaralókban, horgász kunyhókban vagy bármilyen épületben praktikusak, ahova nincs bekötve az internet. Ezek a termékek a telefonokhoz hasonlóan SIM kártyával működnek, így csak annyira van szükség, hogy az adott helyen legyen térerő. Amennyiben ez adott, ezekhez a rendszerekhez is hozzá lehet férni bárhonnan, bármikor, az összepárosított okoskészülékekről.