A túlsúly kialakulásának elkerülése mellett számtalan betegség megelőzhető, edzettségi szintünk javítható segítségével.

Tegyél az egészségedért!

Hajlamosak vagyunk a mozgást és az egészséges táplálkozást a háttérbe szorítani, hiszen rengeteg a munka, az otthoni tennivaló, és a gyerekkel is foglalkozni kell ugyebár. Az időt pedig nagyon könnyen a rendszeres testmozgáson spóroljuk meg, illetve a vásárlás-főzés-mosogatás szentháromsága helyett gyorséttermet választunk. 

xiaomi.jpeg

Az egészséges életmódhoz pedig leginkább csak akaraterő szükséges, a rendszeres mérlegre állás és odafigyelés ezért felelősségünk.

Okosmérleg az okos döntés 

Ha nemcsak egy mérleget szeretnél, ami néhanapján megmutatja a testsúlyodat, hanem tudatosan odafigyelnél és tennél az egészséged érdekében, akkor mindenképpen érdemes megismerned, milyen a Xiaomishop.hu-nál kapható okosmérleg

Az okosmérleg több funkcióval rendelkezik, mint a hagyományos mérleg, ezért nemcsak az aktuális testsúlyt méri, hanem képes több családtag profilját tárolni, és használatba vételkor automatikusan azonosítani. 

A mérés tekintetében a kettős üzemmód kifejezetten előny, vagyis dinamikus használatban a testsúly mérését biztosítja, azonban statikus módban egyszerűen mérhetjük rajta a zöldségek, gyümölcsök súlyát vagy akár egy csomagsúlyt. 

A Xiaomi okosmérlege rendkívüli pontossággal képes ráadásul elvégezni a mérést a mangán acél nyomásérzékelő segítségével, és a mérés kijelzésére három mértékegység közül választhatunk. 

Fontos és az edzettségi szintünk felméréséhez igen hasznos funkció a test egyensúly teszt, amelyet az okosmérleg elvégez, ha egy lábra állunk a közepén. Az egyensúly képessége a fizikai aktivitáshoz elengedhetetlen, a javításával csökkenthető az esések és az ízületi sérülések előfordulása.

Mindenképp okos döntés az okosmérleg rendszeres használata, mivel méréseivel az egészségünk és a fittségünk folyamatosan nyomon követhető. Az említett Xiaomi okosmérleg könnyedén párosítható a hozzá tartozó Mi Fit applikációval, amely segít bennünket célunk elérésében.

Mérd és kövesd nyomon!

A Bluetooth 5.0 technológia végett rendkívül energiatakarékos, 12 hónapon keresztül biztosan nem kell aggódnunk, mutatni fogja a legfőbb adatokat, amik számítanak egészségünk védelme érdekében. 

Olyan testösszetételi adatokat jelenít meg, mint a testtömeg, a testzsír, a testvízszázalék vagy az izomtömeg, de mindösszesen 13 adatot tart megfigyelés alatt. Ez alapján pedig egy teljes edzésprogram összeállítható. 

Az applikáció egyben több felhasználásra alkalmas, megjeleníthető és kezelhető a felületen az egészségügyi adatok és a tevékenységi adatok nyilvántartása, emellett pedig jól működik a célok kitűzése és a fejlődés nyomon követésének lehetősége.