Az MCLA szerelmesei gondolom tűkön ülve várták az új DLC megjelenését, amely az angyalok szmogos városának egy új részét, a South Central kerületet nyitja meg a játékosok előtt (ami nem is kicsi: akkora, mint a jelenlegi pálya egyharmada). Akinek ez az ingyenes tartalom sem elég, jó pénzért kaphat mellé új autókat, motort, SUV-ot, zenét és versenyeket.

Nos, az igazán rákattantak örömmel nyugtázhatták, hogy egy nappal jelent meg a csomag – csakhogy ez nem az a csomag volt: a Microsoft európai közösségi menedzserének, Graeme "AceyBongos" Boydnak bocsánatért esedező blogbejegyzése szerint egy tesztverzió került ki véletlenül a hálózatra tegnap, a piactért menedzselő csapat balféksége miatt. Aki volt olyan élelmes, és azonnal lecsapott a cuccra, attól azt kérik, törölje merevlemezéről, ugyanis ebben a verzióban még nem működnek az achievementek (pontosabban a rendszer nem regisztrálja ezeket), és az alapjáték mentéseit is megbabonázhatja.

A játékhoz egyébként további prémiumpakkok is készülnek (azaz fizetős minikiegészítők), melyek egy-egy világhíres márkát csempésznek LA utcáira: Ducati, Aston Martin és Cadillac várja majd a száguldás erre pénzt áldozni hajlandó szerelmeseit, ám ezek időpontjáról és áráról még nincs hír.

Midnight Club DLC: baki