Michael Bay beszáll a játékiparbaA neves rendező a társelnöke a Digital Domain nevű cégnek,  amely létezett már korábban is, de csak filmeffektek készítésével foglalkozott (ők felelősek a Titanic és a Holnapután trükkjeinek jó részéért is). Egy ideje már visszaszorult a forgalmuk az Európában és Ázsiában sokkal olcsóbban működő más stúdiók miatt, ezért érezték, lépniük kell, ha a csúcs közelében akarnak maradni.

Az adott háttér miatt nem meglepő, ha elárulom, a fő céljuk az lesz, hogy filmszerűbb élményt nyújtsanak, illetve filmlicenceken alapuló játékokat készítsenek. Az első projekt egy FPS, amely felett Michael Bay bábáskodik. A költségvetést 25 millió dollárban határozták meg, ami a filmesnek nem nagy összeg, de játékoknál már elég tetemesnek számít. Reméljük, a cucc PC-re is jön majd, bár sokkal többet nem tudunk róla.

A cég a játékok mellett az egész estés animációs filmeket, illetve a reklámokat is beveszi a profilba, ez utóbbiba már korábban belefogtak. Valószínűleg mindenki emlékszik a Gears of Warhoz készült hangulatos "Mad World" című trailerre, nos, ez is az ő nevükhöz fűződik. Aki nem látta, most megnézheti: