Chris Lewis, a Microsoft Xboxszal foglalkozó európai részlegének feje szerint a 99 dolláros Xbox 360 csomag hatalmas siker lesz az USA-ban, és ha a jóslata beigazolódik, nem látja akadályát egy esetleges európai premiernek sem.

"Először figyeljük a reakciókat, majd azok alapján döntünk róla, hogy van-e értelme a globális terjesztésnek. Kíváncsiak vagyunk, hogy mi sül ki ebből. Mi odafigyelünk a vásárlói igényekre, és igyekszünk a hozzájuk legjobban alkalmazkodó konstrukciókkal előrukkolni. Egy csomó olyan dolog volt az évek során, amik Európába is eljutottak, és lehet, hogy ez a tervünk is globálissá válik. Szerintem nagyon népszerű lesz." -- mondta Lewis a VG247-nek.

Akik esetleg lemaradtak volna róla, az USA-ban néhány üzletlánc forgalmazni kezdett egy 99 dolláros, 4 GB-os Xbox 360-at Kinecttel és két éves Live előfizetéssel, mely havi 14,95 dollár kiadást jelent. Az így kicsengetett összeg mindössze 20 dollárral van a teljes pakk egyben történő megvásárlása felett, ami azért nem rossz üzlet. Michael Pachter szerint az új Xbox is így működik majd.