A ListenFirst vállalkozott arra, hogy a Google-keresések alapján összeállítja az E3 2016 legpopulárisabb játékait, stúdióit és posztjait. Ezek alapján elmondható, hogy a Youtube-on egy ideig a legnépszerűbb a God of War gameplay-videója volt, amíg meg nem jelent az Xbox One S-t leleplező videót, ami egyből átvette a vezetést. Facebookon és Twitteren az Xbox volt a domináns, Instagramon viszont a PlayStation hódított, különösen népszerű volt a Crash Bandicoot reboot híre.

listenfirst-posts.jpg

A legtöbben, 740 ezren az Xboxra kerestek rá, amit a Ubisoft követ 359 ezerrel, a PlayStation 332 ezerrel és a Bethesda 246 ezerrel. A sort végül a Nintendo zárt szerény 199 ezerrel.

listenfirst-studios.jpg

A legtöbben, 270 ezren az Xboxra kerestek rá, amit a Ubisoft követ 359 ezerrel, a PlayStation 332 ezerrel és a Bethesda 246 ezerrel. A sort végül a Nintendo zárt szerény 199 ezerrel.

Ami a játékokat illeti, ott a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett a befutó 90 ezer keresgélővel, második lett God of War 85 ezerrel, míg a harmadik helyet a Battlefield 1 foglalta el 45 ezerrel. Negyedik a Detroit: Become Human, az ötödik a We Happy Few. A listát a Horizon Zero Dawn, a The Last Guardian, a Resident Evil 7, a Mass Effect: Andromeda és a Days Gone zárta.

listenfirst-games.jpg