Mától megvásárolható az ESET NOD32 Antivirus 7 és az ESET Smart Security 7, az ESET legújabb generációs termékei, melyek jobb és kiterjesztett védelmet nyújtanak a számítógépünk és a közösségi profiljaink számára.

A két új termék az elődökhöz képest több ponton is javult: egyrészt felismeri és meggátolja a frissítetlen programok hibáit kihasználó legfrissebb kártevőket, védelmet nyújt a hálózati sebezhetőségek és hiányosságokat kihasználó támadásokkal szemben, javult a memóriaellenőrzés (Advanced Memory Scanner), ami az összetett titkosítással rendelkező vagy a felismerést aktívan kerülő kártevőket szűri, illetve bemutatkozik az ESET Social Media Scanner második generációja.

A Harris Interactive kutatásaira alapozva, illetve felismerve, hogy a napjainkban a közösségi hálózatok váltak a vírustámadások és az adathalász-kísérletek új helyszíneivé, az ESET mérnökei tovább csiszolták a Social Media Scannert, ami ellenőrzi az idővonalon és az üzenőfalon megjelenő posztokat, illetve a híreket és a felhasználói üzeneteket is, ezáltal megnövelt biztonságot nyújtva. Az alkalmazás az ismerőseink vagy családunk idővonalát is figyeli, kézi vagy automatikus ellenőrzést tesz lehetővé, valamint a Twitterrel is kompatibilis. Regisztrációt követően korlátlan mennyiségű közösségi profil védelmét kezelhetjük az átalakított my.eset.com weboldalon.

Mindezen felül az ESET legújabb, Windows 8 és Windows 8.1 operációs rendszereket is támogató termékei továbbfejlesztett tűzfalfunkcióval érkeztek, valamint a hordozható eszközök számára van lopásvédelmi modul (a my.eset.com weboldalon ez is megtalálható), amivel az elveszett vagy ellopott gépek megkerítésére nyílik mód.

eset-smart-security-v7-eset-nod-32-v7.jpg