Jonathan Majors a sztárság kapujában állt, amikor kirobbant az ex-barátnője bántalmazási botránya, amiért a színésznek a bíróság előtt is felelnie kellett, ráadásul rögtön feketelistás lett Hollywoodban. Elvesztette Kang, a Hódító szerepét az MCU-ban, a Disney forgalmazócége, a Searchlight Pictures pedig kihátrált a Magazine Dreams című filmje mögül, amelyben Majors egy elszánt testépítőt alakított, akit orvosai figyelmeztetnek, hogy ha tovább szteroidozik, az könnyen az életébe kerülhet.

magazine-dreams-still-1-180.jpg

Nos, úgy tűnik, hogy mégsincs veszve semmi, legalábbis ez a film nem, ugyanis a Briarcliff Entertainment felkarolta a produkciót, és a tervek szerint 2025 első negyedévében a tengerentúlon mozikba küldi az alkotást. Természetesen itt nem fogják lecserélni Majorst, hiszen a filmet már leforgatták Elijah Bynum rendezésében (a forgatókönyvet is ő írta), és a kegyvesztett színész mellett olyan arcokat láthatunk majd a fontosabb szerepekben, mint Hailey Bennett, Taylour Paige, Mike O’Hearn, Harrison Page és Harriet Sansom Harris.

A Magazine Dreams-et egyébként korábban már levetítették a Sundance Filmfesztiválon, ahol kifejezetten pozitív kritikákat kapott, egyesek már azt is rebesgették, hogy a különböző díjszezonokon is nagy esélyes lesz majd a film. Hozzá kell tenni, Majors botránya mellett a hollywoodi sztrájkok is bekavartak a hivatalos bemutatónak, azonban most úgy látszik, hogy mégis láthatjuk az ígéretesnek tűnő alkotást.

A képek forrása: IMDb, Collider