Mobilitás és hatékonyság egy személyben

Tökéletes példa erre az ESAB Renegade VOLT ES 200i, ami egy vezeték nélküli eszköz. Ideális egyensúlyt teremt a legújabb hegesztési technológiák és a hordozhatóság között. A beszerzése is egyszerűen megoldható, a Fétis Kft. inverteres hegesztőgépek kínálatában is megtalálható.

Nem kell többet a robusztus, nehezen mozgatható berendezésekkel foglalkozni. Ezek nem feltétlenül a leghatékonyabbak, pláne egy nagyobb projekt esetében. Az ESAB innovatív megoldásának köszönhetően azok a hegesztők is megtalálhatják a megfelelő gépet, akik szeretnek a munka során mozgékonyak maradni, vagy ha sokszor kell távol dolgozni az áramforrástól.

Nem kell többet kompromisszumot kötni a készenléti idővel kapcsolatban. Stick és Live TIG képességekkel is rendelkezik, hálózati árammal, akkumulátorral vagy éppen AMP+ Hibrid megoldással is lehet üzemeltetni. Nem kell egyetlen áramforrásra korlátozódni. Teljes mértékben alkalmazkodni tud a munkakörnyezethez. Erőteljes DEWALT FLEXVOLT akkumulátorok találhatóak benne, amelyek 6 Ah, 9 Ah és 12 Ah változatban is elérhetőek. A négy 12 Ah-s akkunak köszönhetően garantáltan nem fog elfogyni az energia munka közben. 

Az egész hegesztőgép ütésálló házzal rendelkezik és több emelési pont található rajta, hogy még a komolyabb kihívást jelentő körülmények között is nyugodtan, megbízhatóan tudjuk használni.

httpswwwfetishu-2024-julius-cikk5.jpg

Tökéletes végeredmény

A technológiai újításoknak hála az ESAB innovációja a hegesztési minőségben sem fog csalódást okozni. A Renegade VOLT olyan funkciókkal rendelkezik, mint az íverő, gyorsindítás, cellulosic mód és a memóriatárolás. Számtalan versenytársát lekörözi ezeknek köszönhetően. Preferenciától, alkalmazástól függetlenül optimális teljesítményt képes biztosítani. Magabiztosan vághatunk bele bármilyen hegesztési feladatba még extrém körülmények között is.

A legfontosabb paraméterek

Az ESAB Renegade VOLT ES 200i 200 A kimeneti teljesítménnyel, AC hálózati árammal működik, de akkumulátorral akár 140 A is elérhető. AMP+ hibrid módban is használható, nagyon könnyű és teljes mértékben hordozható. Az ütésálló háznak köszönhetően nem kell a sérülések miatt aggódni. A napfény sem jelent gondot, a felület teljesen felhasználóbarát. A hegesztési paramétereket is egyszerűen visszahívhatjuk a memóriatárolási funkciónak köszönhetően.

Egy ilyen készülékkel könnyedén a következő szintre emelhetjük a hegesztési munkákat. Ideje elhagyni a robusztus, nehezen mozgatható gépeket és egy modern eszközre váltani!