Bár Kickstarter-kampánya során a kívánt 665 ezer dollárból mindössze 55 764 dollárt sikerült összeszednie, Ed Annunziata, az 1992-ben Sega Mega Drive-ra megjelent Ecco The Dolphin kitalálója nem adja fel. Noha a felajánlott összeg nem elég a The Big Blue elkészítéséhez, ahhoz igen, hogy egy kisebb projekt keretében, mintegy mézesmadzagnak elkészítsék a Little Blue akció-kaland játékot.

„Teljesen biztos vagyok abban, hogy ha kipróbálhatnák a játékot, és látnák milyen egyedi, milyen gyönyörű lehet, a legtöbb ember nem habozna támogatni, részese szeretne lenni a megalkotásának.” – írta a Kickstarteren Annunziata.

A The Little Blue-t Ed teljesen ingyenesnek szánja, és reméli, hogy a különféle tengeri állatokkal teli játék, melyben egy delfiné a főszerep, végül meggyőzi az embereket a The Big Blue támogatásáról. Nemsokára el is indul a program Kickstarter-kampánya, sokkal alacsonyabb kért összeget célba véve -- valószínűleg kb. annyit, amennyi a The Big Blue-ra is összegyűlt. Ha beválik Annuziata terve, és az emberek rákapnak a The Little Blue-ra, akkor nemsokára újabb gyűjtés indul a The Big Blue-ért, ami remélhetőleg sikerrel zárul majd. Az Ecco the Dolphinról egyébként érdemes tudni, hogy magyar vonatkozása is van: bár Ed volt a játék nyugati agytrösztje, a munka nagyját kiszervezéssel, magyar programozókkal végeztette el.