Már majdnem két év telt el az Amazon: Ügyvéd című Disney+-os minisorozat óta, amely bevezette az MCU-ba a képregények világában már 1979 óta létező karaktert, She-Hulkot, azaz polgári nevén Jennifer Walterst, aki Bruce Banner unokahúgaként a szuperhősködés mellett ügyvédként munkálkodva éli mindennapjait. Az alkotás készítése idején nem került szóba a második évad berendelése, és a figurát alakító Tatiana Maslany sem erősítette meg, hogy a jövőben fel fog tűnni más MCU-s projektekben, így a rajongók (igen, bármennyire is elképzelhetetlen, még ennek a szériának is vannak rajongói – legalábbis valahol biztos) izgatottan várják, hogy mi lesz a karakter további sorsa a franchise-ban. Ezzel kapcsolatban árult most el információkat a sorozat producere, Wendy Jacobson egy ComicBook.com-nak adott interjúban, ahol eredetileg a nemrég debütált Deadpool & Rozsomákról beszélt, ám egyszercsak felmerült a kérdés, hogy Jennifer Walters története folytatódhat-e valamikor, akár utcai, akár egy nagyobb léptékű szinten.

she-hulk.jpg

Nem tudok válaszolni erre a kérdésre – kezdte Jacobson. „Úgy értem, hogy csinálunk-e még több She-Hulkot. Amit szeretek ebben a karakterben az az, ahogy a mindennapi életét éli. Egy harmincas éveiben lévő nő, aki megpróbál boldogulni az életben, a karrierjében, a baráti kapcsolataiban, és oh, nem mellesleg képes arra, hogy Hulkká változzon. Szóval, azt hiszem, szeretnék még többet megmutatni ebből. Van egy széria a képregényekben, ahol az űrbe megy, és ügyeket old meg a Living Tribunal számára. Tehát vagy a szuper, szuperföldhözragadt Los Angelesben maradok, vagy kiviszem őt a multiverzumba vagy a világegyetembe.

A második évad mindmáig nem kapott zöld utat, az év elején pedig maga Maslany nyilatkozta le, hogy nem hiszi, hogy az Amazont folytatni fogják – hozzá kell tenni, a színésznő korábban több félrevezető információt is mondott a sorozatról. Például azt, hogy őt castingolták a címszerepre még röviddel azután is tagadta, hogy a Marvel nyilvánosságra hozta a döntést.

Nem hinném, hogy lesz második évad” – felelte Maslany a tárgyalt interjúban. „Azt hiszem, túlléptük a költségvetésünket, és a Disney azt mondta, hogy „inkább nem, kösz.