• Tovább bővült a Szerencsejáték Zrt. portfóliója
  • A hagyományos sportok és az e-sportok mellé ugyanis bekerültek a V-sportok is
  • Utóbbiakban hús-vér játékosok helyett a gép játssza le a meccseket

A Szerencsejáték Zrt. kínálatában egy ideje a hagyományos sportok mellett az e-sport meccsekre is lehet fogadni, a vállalat most pedig bejelentette, hogy tovább bővítik a portfóliójukat, méghozzá a V-sport avagy a virtuális sport irányába. Ahogy a név is mutatja, ezek a fogadások olyan összecsapásokra koncentrálnak, melyek a valóságban nem játszódnak le, csak a gép szimulálja őket a virtuális térben, az eredmények meghatározása pedig véletlen-számgenerátorral történik, természetesen az aktuális forma és még sok más hasonló tényező figyelembe vételével.

Az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt. június 3-án indította el a csendes próbaüzemet, ami egy hónap leforgása alatt 1 milliárd forintos árbevételt termelt a cég számára.

5572129szerencsejatekzrtvsportsajtotajekoztato2-scaled.jpg

"A Virtuális fogadás egy hónapja került bevezetésre és azonnali pozitív fogadtatásra talált a magyar játékosok között." - mondta dr. Czepek Gábor, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója.

"A V-sport kiegészítő szerepet tölt be a fogadási kínálatunkban, hiszen független a csapatsportok szezonjától, bármikor fogadható játéktípus és a sportfogadás előszobájaként is funkcionál az új játékosok számára, akik különösebb háttértudás nélkül ismerkedhetnek meg a fogadási mechanizmusokkal." - tette hozzá Horváth Zoltán, a játékszervező sportfogadási vezetője.

A V-sport fogadás elérhető a Szerencsejáték Zrt. földi hálózatában, valamint a Tippmixpro weboldalán. Ha szeretnél többet megtudni a felelős és tudatos játékról, a játékszenvedély problémájáról, akkor mindenképpen keresd fel ezt az oldalt.