• Már elkészültek a One Piece második évadának forgatókönyvei
  • Erről Marty Adelstein, a Tomorrow Studios CEO-ja beszélt
  • A sztrájk miatt azonban nem kezdődhetnek meg a munkálatok
  • Viszont ha elindul a forgatás, 12-18 hónap alatt elkészülhet a következő szezon

A Netflix ugyan eléggé behatóan ismeri a "kasza" fogalmát, hiszen előszeretettel dobálja a kukába a sorozatait (talán át kellene állni a minőségre a mennyiség helyett, nemde?), ám a One Piece sorozattal vélhetően nem ez lesz a helyzet, mivel az Oda Eiicsiró történetein alapuló adaptáció sikerrel törte meg a szolgáltató manga/anime adaptációs átkát, ezt pedig a nézők is meghálálták. A remek értékelések mellett a nézettségre sem igazán lehet panasz, így a rajongók tűkön ülve várják, mikor kap zöld utat a folytatás, amelynek egyébként már le is rakták az alapköveit.

Maga a feldolgozás felett bábáskodó Tomorrow Studios CEO-ja, Marty Adelstein erősítette meg ugyanis a Varietynek, hogy már elkészült néhány forgatókönyv a második évadhoz, így csupán a berendelésre várnak. Na meg persze arra, hogy véget érjen a SAG-AFTRA és a WGA sztrájkja, mert hát munkabeszüntetés mellett ugyebár nehéz lenne elkezdeni a forgatást. Becky Clements, a stúdió elnöke hozzetette, hogy mihelyt megegyezésre jutnak a felek, már be is tudják kapcsolni a kamerákat, és 12-18 hónapon belül el is készülhet a következő fejezet. Monkey D. Luffy élőszereplős kalandjainak folytatása tehát már papírra van vetve, szóval kezdhetünk imádkozni, hogy mihamarabb kiegyezzenek az érintettek.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.