A 2020-as Chicken Police: Paint it Red! nemcsak itthon, de szerte a világon elég népszerű volt, így a The Wild Gentlemen csapata elég komolyan ráfeküdt a témára, egyben pedig a The World of Wilderness-univerzum építésére. Ennek következő állomása eddig a 2024-re datált Into the HIVE! volt, melyben a mogorva Sonny Featherland és a robbanékony Marty MacChicken egy meggyilkolt szarvasbogár kapcsán kezd nyomozásba, a szálak pedig a bogarak alvilági köreibe vezetik el őket. Ám most úgy tűnik, hogy már a tényleges folytatás előtt is kapunk némi állati kalandot, avagy érkezik a két nagy játék között egy kis kávészünet, amikor felkészülhetünk a nyomozásra. És most a kávé kapja a főszerepet.

pcguru-magyar-fejlesztes-zipps-cafe-the-wild-gentleman-chicken-police-the-world-of-wilderness-kavezo-szimulator-pc-november-3.jpg

Mosómedve kávézója

Ezúttal Zipp H. Murphy, egy mosómedve a főszereplő, aki Clawville-i kávézójában bárkit vendégül lát, legyen az egy szomjas rendőr, vagy egy kiéhezett gonosztevő. Ha a vendég fizet, megkapja mindazt, amit kér, a játékmenet pedig elvileg három ágon zajlik, méghozzá egy hagyományosabb szimulátor képében. Avagy részben főzünk és kávét készítünk a vendégek számára, hogy megkaphassák a betevő falatot, torkuk pedig véletlenül se száradjon ki, valamint, ha már egyszer mosómedvét alakítunk, a mosogatásért is mi felelünk. Csak nehogy a jogvédő szervezetek megneszeljék ezt a fajta rasszizmust és általánosítást, mert akkor a hazai csapatnak is meggyűlhet velük a bajuk. Persze Zipp sem csak azért ül vagy áll a pult mögött, hogy aztán kiszolgálja a vendégeket, avagy ennél több közös pontot kapunk a fő játékokkal.  

Itt még a pultnak is füle van

A november 15-én érkező Zipp's Café ugyanis nem véletlenül jelenik meg a két epizód között, avagy egyfajta átkötésnek készül, és mint olyan, fontos lehet az ügyek szempontjából. Az biztos, hogy a betérő vendégek között akad olyan, aki a sztoriban fontos információkat ejthet el, esetleg valamilyen jelentős bizonyítékra lelhetünk rá, de ami száz százalék, hogy érdemes odafigyelni az elhangzottakra, minden megjegyzésre. A játék egyelőre csak PC-re jelenik meg, de reméljük, hogy előbb-utóbb a konzolos változatok követik.