A csalogató cím után azonban el kell keserítenem az ingyen játék reményében továbbklikkelőket: természetesen a Blizzard esetében is fizetős tartalomról van szó.

Manapság egyre több kiadó és fejlesztő próbál online eszközök segítségével is elérhetést biztosítani nagyobb játékaihoz, például a GamersGate névre hallgató szolgáltatás segítségével is vásárolhatunk több óriás neves játékaiból - mindezt akár a fotelunk kényelmét élvezve is megtehetjük. Azonban a Blizzard mindezt a saját webshopján keresztül valósítja meg nekünk.

Ezúttal a legnépszerűbb játékokat szippanthatjuk le számítógépünkre, és tárolhatjuk azokat későbbi felhasználásra is. A teljesség igénye nélkül olyan címekhez juthatunk így hozzá, mint például a Diablo II, s annak kiegészítője, a Lord of Destruction, vagy a World of Warcraft, és elmaradhatlan expanziója, a Burning Crusade, de a sorból természetesen a StarCraft világa sem marad ki.

A Blizzard szolgáltatása azonban nem feneklik meg a mezei játékértékesítésnél: ha már rendelkezünk a kiadó valamelyik online elérhető játékával, akkor egy CD-kulcs regisztrálásért cserébe a jövőben bármikor hozzáférhetünk az adott játékhoz az interneten keresztül. S a lehetőségeknek még mindig nincs vége: a regisztrált felhasználók automatikusan részt vesznek egy bétakulcs sorsoláson, melynek segítségével esélyt kaphatnak a jövőben érkező játékaik bétateszteléséhez. Üdvözítő megoldások ezek, melyek továbbra is kényelmünket és szórakoztatásunkat hivatottak szolgálni, és alátámasztják a letölthető  fizetős tartalmak  létjogosultságát is.