A ZebraPets.hu kínálatában megtalálható Happy Dog márkájú száraz kutyatáp pedig pontosan tudja ezt, mivel különböző típusú eleséget kínál a kutyánknak a korától és a szükségleteitől függően. Nézzünk is meg most párat!!

Happy Dog Supreme Africa

A Happy Dog Supreme Africa egy olyan kutyaeledel, amelyet az állatorvosok meghatározott összetevők intoleranciája esetén ajánlanak. Az eledel strucc húst tartalmaz fehérje forrásként, továbbá nincsen benne gabona, mivel ez az allergia és ételintolerancia fő oka. A benne lévő szénhidrátok pedig burgonyából származnak, amely értékes omega-3 és omega-6 zsírsav forrás is egyben.

Happy Dog Junior Original

Ez az eledel növekedésben lévő kutyák számára készült, ezért kevesebb energiát tartalmaz, mert a fiatal szőrgombócoknak még bőven van belőle, viszont nincsen elég izomzatuk a használatához. Ezt elősegítendő a táp új-zélandi kagylót tartalmaz.

Emelett pedig gluténmentes, így könnyebben lesz emészthető a számukra. Érdekes tény, hogy sok allergia és intolerancia a kölyökkori helytelen táplálkozásra vezethető vissza, ezért fontos a glutén mellőzése már ebben az időszakban is. 

Happy Dog Supreme Mini Ireland

Ez a kutyaeledel teljes értékű táplálékot biztosít a felnőtt kutyáknak tíz kilogramm testsúlyig. Lazacot és válogatott fehérjéket tartalmaz, aminek köszönhetően könnyen emészthető. Ezek a fehérjék főleg marhából, barányból, baromfiból, halból és tojásból származnak, a lazaccal kiegészülve pedig biztosítják a szuper jó bőrt és a fényes szőrzetet.

Bár ez az eledel alkalmas lehet allergiás kutyusok számára is, itt-ott fellelhető benne egy kis gabona. De ez úgy tűnik, hogy nem okoz nagy problémát, mivel az érzékenyebb gyomrú kutyák tulajdonosai is arról számolnak be, hogy az ő kutyusuk is tolerálja ezt az eledelt.

zebrapetshu-2022-julius-linkmarketing-3.jpg

Happy Dog Baby Original

A Happy Dog Baby Original legalább négyhetes kölyökkutyák számára ideális, és mivel gluténmentes, így nem lesz esély az ételintolerancia kialakulására.

Ötféle fehérjével, könnyen emészthető tészta darabokkal és új-zélandi kagylóval ez az eledel egy kiegyensúlyozott étrendet biztosít a szőrgolyóknak. 

Happy Dog Supreme Sensible New Zealand

A Happy Dog Supreme Sensible New Zealand különösen jó a gyomor és a belek számára. Először is azért mert gluténmentes, de nem mehetünk el a bárányhúsból és tojásból származó fehérje tartalma mellett sem. Emellett pedig akad benne szénhidrát is, amelyet olyan kiváló minőségű ételekből nyernek, mint a rizs és a kukorica. 

Összegzés

Ez az áttekintés megmutatta, hogy ez a márka nagyon jó minőségű eleségeket kínál kölyökkutyáknak és felnőtt kutyáknak is egyaránt. Továbbá vannak termék változataik az érzékeny gyomrú és a tiszta hússal etetett kutyák számára is, tehát a kínálatukban bárki megtalálhatja a kedvére valót.