A Rovio prezentációja olyan rövid, hogy a fél percet sem éri el, szóval sokat nem tudhatunk meg az új Angry Birdsről, az azonban elég beszédesnek tűnik, hogy a dühkezelési problémákkal küzdő csőri egy impozáns lovagi páncélba fészkelte be magát. Szóval lehet, hogy egy középkori díszletek közé szorított madárrajzás lesz, de néhányan azt a lehetőséget sem vetik el, hogy az Angry Birds Stellához hasonló mellékhajtást kapunk.

Sajnos a Rovio YouTube-csatornáján közzétett rövid leírás sem segít nekünk, mert ebben csak ennyit írtak: „talán a valaha volt legepikusabb programindulás -- bármit is jelentsen ez.” Nem túl informatív, de legalább titokzatos. Többet mond az a sor, amely szerint a program Kanadában, Ausztráliában és Új-Zélandon jelenik meg először, a többi ország meg majd követi őket.

angry-birds-wizard-etc.jpg

Emellett a Pocket Gamer rálelt néhány koncepciórajzra az AngryBirdsNesten, melyek közül az egyiken több középkori témájú figura látható (lásd fenn), s talán nem merész a feltételezés, hogy ez is az alanti videóban beharangozott, titokzatos Angry Birds játékhoz kapcsolható. És ezzel ki is merült az információk tárháza.