Bár elsőre nem gondolnánk, a Mobil Weekend rendezvény nekünk, játékosoknak is érdekes lehet. A teljes hétvégét felölelő programok alatt ugyanis az év összes nagyobb játéka ki lesz állítva, legyen az Microsoft, Sony, EA, Activison, vagy akár Nintendo produkció., a teljesség igénye nélkül, persze. Sőt, aki a szombaton és vasárnap esedékes Gamer Weekendre kilátogat, automatikusan részt vesz egy nyereményjátékon, melynek győztese egy félmillió forintos Sony Vaio 3D notebookot vihet haza a vasárnapi eredményhirdetéskor.

Call of Duty: Modern Warfare 3 JátékképekCall of Duty: Modern Warfare 3 JátékképekCall of Duty: Modern Warfare 3 Játékképek

Bár bennünket, gamereket elsősorban a játékok érdekelhetnek, a rendezvény más érdekességeket is kínál. Pénteken például egész nap a mobil informatikáé a terep, bemutatkozik a Nokia új Mango platformja, és reggeltől estig előadások várják az érdeklődőket. Sőt, egész hétvégén átívelő szakmai verseny is lesz, melyen ötfős csapatok mérik össze erejüket programozás, dizájn és marketing terén -- bár a jelentkezési határidő már lejárt (így is alig volt hely), minden bizonnyal izgalmas megmérettetésnek nézünk elébe, főleg, hogy a szervezők külön kihangsúlyozták, hogy a papírok nem érdeklik őket.

A Mobil Weekend (s benne a Gamer Weekend) november 25-27. között kerül megrendezésre a V.A.M. Design Centerben, Budapesten (pontos cím: 1061 Budapest , Király utca 26.). A napi belépő ára 1490 forint, igaz, ennek fele levásárolható a helyszínen. A további információkért irány a hivatalos oldal!