Régóta készültünk rá, régóta beszéltünk róla, ám a mai nappal remélhetőleg végleg pont került az ügy végére. Természetesen az oldal költözésére gondoltam, ugyanis a tegnapi és a mai nap folyamán a supportcsapat ádáz harcot vívott az új szerverrel, illetve annak beállításaival, hogy a PC Guru Online végre egy stabilabb, erősebb szerverről üzemeljen.

Persze mindig csúszik egy kis gikszer a dolgokba, így történt, hogy a letöltésszerverünk tartalma egyelőre még nem került át az új helyre, de a régin már nem üzemel. Ez elsősorban a korábbi letöltéseink PC Guru szerverről való elérését érinti, melyek átmenetileg nem üzemelnek, de hamarosan átkerül a közel 200 gigányi anyag - ennek kalandjairól külön blogbejegyzést is írtam. Természetesen az újonnan felkerült anyagokra mindez nem vonatkozik, és napokon belül a korábbi letöltéseinket is teljes sávszélességgel szedhetitek tőlünk!

Gyarfi kérését tolmácsolom:
Ezúton szeretnék minden kedves potenciális letöltőt megkérni, hogy amíg a PC Guru szerveres letöltések helyre nem állnak teljesen, addig ne írjanak törött link jelzést.

Kivétel: ha nincs alternatív link - akkor mindenképpen írjatok és ha tudok, szerzek.