• Ismét lesz Vault Edition
  • Számtalan finomsággal
  • A tartalma most kikerült a netre

A 2023-as Modern Warfare 3 létezése júliusban szivárgott ki a Monster Energy energiaital promóciós anyagában. Nem sokkal a szivárgás után az Activision megerősítette, hogy az új Call of Duty a Warzone-ban és a Modern Warfare 2-ben tartandó leleplező eseményen kerül bemutatásra a mai napon. Ezen a bizonyos eseményen a játékosok szemtanúi lehetnek a Modern Warfare 3 bemutatásának, és exkluzív új jutalmakat szerezhetnek be. Időközben kiderült, hogy a Modern Warfare 3 is fog kapni Vault Edition kiadást, csak úgy, mint az elődje – ez számos extrát tartogat azoknak, akik beruháznak rá.

Az előrendelők a Modern Warfare 3 korai béta hozzáférését és a kampány korai hozzáférését is megkapják – utóbbi egy héttel a játék megjelenése előtt már aktiválhatóvá válik. Ráadásul a Modern Warfare 3 digitális előrendeléséhez bónuszként felajánlják a Soap Operator Pack-ot. Soap spéci operátorként használható a Warzone, a Modern Warfare 2 és a Modern Warfare 3 játékokban, de a képek alapján visszatér a BlackCell is. A Vault Edition tartalmazza még a Nemesis Operator Pack-ot, két Weapon Vault-ot, a már említett BlackCell frissítést a Battle Passhoz, 1100 COD pontot és 50 tier skipet. A Nemesis Operator Pack lehetővé teszi a játékosok számára Price, Ghost, Warden és Makarov használatát a Warzone-ban és a Modern Warfare 2-ben egyaránt. Az új Call of Duty november 10-én jelenik meg PC-re és konzolokra.

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most előrendelhetsz a Konzolvilágnál!