Ismeritek az Edge of Space című játékot? Nem? Nos, a hiba nem a ti készüléketekben van, a Handyman Studios projektje még nincs kész, jelenleg épp a Steam Greenlighton várja, hogy zöldre váltson a Valve lámpája. A játék kvázi-kiadásáért felelős Reverb Publishing mindenesetre gondoskodott a hírverésről: mostantól mindenki tudja majd, hogy az Edge of Time az a játék, aminek reklámembere kismacskák megölésével fenyegetett, ha a játék nem jut túl a Greenlighton október 15-ig.

Bizony, jól olvastátok: a vállalat közleményben az ígérte, hogy 5000 dollárt adományoz a Humane Society névre keresztelt alapítványnak, otthontalan kiscicák megmentésére, amennyiben a játék október 15-ig átjut a listán. Ugyanakkor ha nem, a kiscicák "eutanáziával néznek farkasszemet", azaz megölik őket, a pénz pedig elúszik.

Hogy ezt valaki viccnek szánta, nem kétség, mindenesetre a Steam fórumain sokan kívánták a kiadó és a fejlesztők vérét. A Eurogamer kapcsolatba lépett a cégekkel, és kiderült, hogy a mutatvány a Reverb Publishinghez köthető, melynek alelnöke, Doug Kennedy a hivatalos Greenlight oldalon kért bocsánatot. Ugyanakkor közölte, hogy cége sokszor adományozott pénzt állatmenhelyeknek, és kikérte magának, hogy egyesek komolyan vették a viccet. Egy biztos: az Edge of Space megkapta a kívánt népszerűséget, meglátjuk, hogy ez mennyire tesz jót a projektnek.