A lézeres bőrmegújítás egy nem műtéti, nem invazív kezelés, amely lézerrel távolítja el a bőrsejtek külső rétegét. Az eljárást általában az arcon, a nyakon és a mellkason végzik. A kíméletes kezelések előnye, hogy extrém rövid felépülési idővel tud hatékony eredményeket elérni.

Orvos-esztétikai kezelések

A teljes bőrmegújítás sokak számára nyújt esztétikai változást, az életüket teszi teljessé. A fiatalos külső visszanyerésével megnő magabiztosságuk, újra fiatalnak érzik magukat.

aes.jpg

Az Aesthetica Orvosi Központ arcfiatalító kezelései közül az Alma Hybrid CO2 olyan egyedülálló módszer, mely kombinálja a CO2 és a lézer hatékonyságát. Az elképesztő hatású kezelés után akár 10 évet fiatalodhatunk.

Hol alkalmazható a bőrön?

A duális lézertechnológiával javíthatóak a bőrfelületen lévő apró hegek, striák és vörös foltok. A szabálytalan anyajegyek és bőrhibák, pigmentfoltok többsége szinte teljesen eltávolítható a kezelés során. A száj és szem körüli ráncok, szarkalábak szintén elhalványodnak a hatására. Az arc egész területén használható a lézeres eljárás. A fiatalabb páciensek esetében szintén hasznos a kezelés, hiszen bőrük üdébbé válik, és a tág pórusoktól is megszabadulhatnak.

Hogyan működik az Alma Hybrid lézer?

Az Alma Hybrid lézer erőteljes, de emellett kíméletes módon újítja meg bőrünket. A CO2 lézer és az 1570nm hullámhosszú lézer ereje együttesen fejti ki hatását. Plusz egyedülálló módon a hatóanyagokat ultrahangos beviteli rendszerrel oldja meg, mely a bőr legmélyebb rétegeibe juttatja a hatóanyagokat.

A kezelést követően, a bőrtisztítás és érzéstelenítés után a páciens bőrének állapotához, minőségéhez, problémáihoz igazodva beállítják a lézer paramétereit. Ezután a lézer pontonként, apró, pici részeken érinti a bőrfelületet. Ennek segítségével beindul a bőr öngyógyítási folyamata, valamint az új bőr képződése. A teljes kezeléssor akár évekig látványos eredményeket mutathat.

A CO2 lézer a felszíni problémákat oldja meg, míg az 1570nm lézerfény üdébbé varázsolja bőrünket. Ennek a kombinációnak köszönhető a hosszan tartó, látványos eredmény elérése.

A beavatkozás után

Már egy kezelés után is érezhető változásokat tapasztalunk a bőrünkön. Az extrém rövid felépülési idő segít abban, hogy észrevétlenül szépüljünk, és a megszokott életvitelünkből se kelljen kilépnünk. 

A teljesen személyre szabható kezelést követően egy-két napig bőrnyugtató krémet és fényvédő krémet kell használnunk, illetve a bőr színe fokozatosan rózsaszínes árnyalatból fog a normál bőrszínünkhöz igazodni. A biztonságos beavatkozás miatt csak a hűvösebb, kevésbé napsütéses időben, tehát ősztől tavaszig végzik a kezeléseket.