Bár a Glu Mobile Inc. által készített Kim Kardashian: Hollywood 2014-ben jelent meg, még most is gyakran feltűnik a legnépszerűbb mobilos applikációkat összegző listák élmezőnyébe. Ez még nem is volna meglepő, az már sokkal inkább, hogy a játék névadója, a dús idomokkal megáldott celebikon, Kim Kardashian még mindig dollármilliókat keres vele.

Ezt Twitterén adta hírül két meztelen selfie között Kim, a bejegyzésben pedig elárulta, hogy 80 millió dolláros összeget vett fel a játék bevételéből, amiből 53 millió dollárt már át is utalt a Kanye Westtel közösen vezetett bankszámlájukra. Az összeg elképesztő, és bár nem tudjuk, hogy Kim nem füllentett-e ez ügyben egy keveset, mégsem elképzelhetetlen, hogy még mindig ennyi pénzt termel a program. 2014-ben ugyanis a Glu Mobile Inc. pénzügyi jelentésében elárulta, hogy 83.6 millió dolláros bevétellel zárta az esztendőt, melynek legnagyobb részét a Kim Kardashian: Hollywoodból befolyó pénz tette ki. Ami nem is csoda, tekintve hogy a premiert követő 3 hónap leforgása alatt 22.8 millió felhasználó összesen 5.7 milliárd percet ölt bele az applikációba.

kim-twitter.jpg

A játékban egyébként egy ismeretlen karakterből kell A-listás celebet faragnunk természetesen Kim segítségével, melyhez olyan roppant komplex feladatok megoldására van szükségünk, mint a fotózásokhoz való megfelelő öltözék kiválasztása, a mosolygás, a pózolás, és az ismert emberekkel való ismerkedés. Természetesen, ha gyorsan szeretnénk a menő sztárok közé beverekedni magunknak, akkor valódi pénzért bármikor szerezhetünk in-game fizetőeszközt, amivel máris megvásárolhatjuk magunknak az alaposan túlárazott kozmetikai cuccokat.

Úgy tűnik, hogy utóbbira még midig sokan áldoznak pénzt, így már nem kell aggódnia Kim párjának, Kanye Westnek az utóbbi években felhalmozott 53 millió dolláros tartozása miatt, mert azt az asszony most elrendezte. Talán így a rapper is mihamarabb be tudja fejezni saját videojátékát, az Only One: The Game című eposzt, amit legalább annyira várunk, mint mondjuk a Kim Kardashian: Hollywood második részét.