• Péntek 13-án debütál a Goosebumps-sorozat
  • Méghozzá a jövő hónapban
  • A széria R. L. Stine azonos című regényein alapul
  • Az első kedvcsináló is megérkezett

Mivel már egészen szeptemberig kellett lapoznunk a naptárban, a tengerentúlon természetesen elkezdődött a halloweeni hangolódás, így aztán sorra jönnek a horror témájú bejelentések. Nemrégiben a Disney és a Hulu is beállt ebbe a sorba, kiderült ugyanis, hogy mikorra várható az R. L. Stine jól ismert regényein alapuló Goosebumbs, avagy Libabőr premierje. Ha a könyvek nélkül is ismerősen cseng a cím, az egyébként nem a véletlen műve, hiszen 1995-1998 között már futott egy antológia sorozat ugyanezen a néven (a Fox Kids műsorán), de talán ennél is ismertebb a Jack Black főszereplésével készült mozifilm, ami aztán folytatást is kapott 2018-ban. 

Maga a Disney+ leplezte le a dátumot a tegnapi nap során, méghozzá egy néhány másodperces "kedvcsináló" keretében, amelyből csak annyit tudhattunk meg, hogy nem igazán szabad pislognunk. A bejelentés szerint október 13-án (igen, ez egy pénteki nap) kerül fel a streaming szolgáltatás kínálatába az első öt epizód, a maradék öt rész pedig hetente érkezik. A történet során egy középiskolás csoportot követhetünk nyomon, akik egy közel három évtizeddel korábbi haláleset nyomozásának középpontjában találják magukat – természetesen nem egy szokványos ügyről van szó. A Sony Pictures és a Scholastic Entertainment gondozásában készülő adaptáció Justin Long, Rachael Harris, Zack Morris, Isa Briones, Miles McKenna, Ana Yi Puig és Will Price főszereplésével készült, jövő hónapban kiderül, hogy mennyire sikerült képernyőre ültetni az alapművet.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.