Sajnos a béta nem muzsikált olyan jól, de ezt lássuk be, csakis a jelzésének köszönhette, hiszen az új verzió jóval fejlettebb, gyorsabb, megbízhatóbb!

Saját véleményt nem mondanék, mert sajnos az én rendszeremre nem tornázott fel az IE8, de Vista, Server 2008 és XP tulajoknak nincs okuk félni. A visszajelzések alapján a böngésző fejlesztői úgy látszik, gondolkodtak, és a fontosabb kritériumokat, mint védelem, igyekeztek továbbfejleszteni. Bizonyos, hogy nem csak a fent említett két fontosabb tényezőt fejlesztették tovább, hanem a keresést is komfortosabbá tették, sőt ehhez már külön beépülő modult is elérhetővé tettek a további kényelem eléréséért. Természetesen, ha idézetekből indulunk ki, jó pár exkluzív finomsággal is találkozhatunk, mint az "új tuningolt menürendszer, mely gyorsabb, mint valaha", az újféle felugró ablakok vagy a widget-motor (oldalfordításra).

Továbbfejlesztették a kiemeltebb böngészőkkel való kompatibilitást, van itt HTML 5 támogatás, "Activities" eszköz, tömören szólva, minden ami kell. Nem hangzik rosszul, igaz? Talán már túl is lépett volna a Firefoxon, Operán, állapítsd meg te magad, hiszen a program ingyenesen letölthető a Microsoft parancsnoki központjából