A Marvel's Wolverine-t 2021-ben jelentették be, viszont az Insomniac Games csapatát ért szivárgás miatt rengeteg információ nyilvánosságra került róla – természetesen idő előtt. A játékon dolgozó csapatból az utóbbi időben többen is távoztak, hogy új játékokra fordítsák az idejüket, köztük a korábbi társ-narratív igazgató és művészeti igazgató, ami azt jelenti, hogy a fejlesztés egy új szakaszba lépett és közel járhat a végéhez. Az Insomniac egy PlayStation Blog-bejegyzésben most részletesen beszámolt meglévő és készülő címeikről, köztük persze a Marvel's Wolverine-ről is.

wolverine-comic-wolverine-in-yellow-and-blue-costume-with-the-aftermath-of-a-bar-brawl-from-the-game-s-trailer-behind-him.jpg

(Forrás: ScreenRant)

A csapat eddigi négy, PS5-re is elérhető játékában lesz egy új Performance Pro mód, amelyet kifejezetten a PS5 Pro-ra terveztek. Ez a 4K felbontást megcélzó Fidelity-módot és a 60 FPS-t megcélzó Performance-módot kombinálja a ray-tracinggel és kizárólag Pro konzolokon lesz elérhető. Az Insomniac azt is megerősítette, hogy a Performance Pro módot a Marvel's Wolverine-ben szintén megtalálhatjuk, ezzel a játékkal pedig igyekeznek a PS5 Pro teljesítményét a végsőkig feszegetni. A csapat ígéretet tett rá, hogy mikor a Marvel's Wolverine megjelenik, olyan grafikai minőséget kapunk Pro konzolon, hogy attól a szánk is tátva marad – nos, hisszük, ha látjuk!