A Might & Magic Heroes VI új megjelenési dátuma október 13-a lett, a több időre pedig azért van szükség, mivel a bétatesztelés során számos olyan hibát találtak a játékosok és a fejlesztők, amik egyszerűen nem kerülhetnek bele a teljes játéka. A Ubisoft így haladékot adott, sőt augusztus 16-án egy új tesztelés is indul a további hibák felderítése érdekében.

Might and Magic Heroes VI JátékképekMight and Magic Heroes VI JátékképekMight and Magic Heroes VI Játékképek

A Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad szintén a játékmenetet érintő hibák miatt késik, bár a fejlesztők elmondása szerint igazán komoly problémákról nem beszélhetünk, csupán finomítanak még a játékon, így a késés sem túl durva. Az eredetileg tervezett augusztus 30-i premier helyett, szeptember 13-án fog megjelenni a játék.

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad JátékképekRed Orchestra 2: Heroes of Stalingrad JátékképekRed Orchestra 2: Heroes of Stalingrad Játékképek

És végül, de nem utolsósorban a Dark Souls is késik, ám ez csak egy hetet. A From Software rejtélyesen csak annyit közölt, hogy „különböző tényezők” miatt Japánban csak szeptember 22-én fog boltokba kerülni az idei év talán legnehezebb játéka. Arról még nem érkezett hír, hogy Észak-Amerikában és Európában is fog-e késni a cucc.