Képregénymaraton 3. - Nyereményjátékkal!Az ArtComix kiadvány ismét egy olyan képregény, amelyet a fesztiválon vehet először a kezébe az érdeklődő. A kötet tematikáját tekintve gyűjtemény, amely a dolgos hétköznapok munkahelyi világát mutatja be nekünk egy abszurd nézőpontból. Amit kapunk, az 128 oldalnyi tömény humor, több száz három kockás képregénnyel (és néhány hosszabb csíkkal), útmutatóul, hogyan is éljük túl a minket foglalkoztató cégen belüli zűrzavart és káoszt. A kiadónak hála nyereményjáték is kapcsolódik harmadik bemutatónkhoz, melynek keretében három olvasónk között kisorsolunk egy-egy Dilbert gyűjteményt, persze csak akkor, ha e-mailben helyesen válaszoltok az alábbi kérdésre:

- Melyik az a másik stripgyűjtemény, amely tavaly óta kapható idehaza, és a mostani fesztiválra jelenik meg a harmadik része?

A helyes megfejtéseket vasárnap estig (május 18.) várjuk a bate[kukac]pcguru[pont]hu címre, "Dilbert nyereményjáték" jeligével. A helyes megfejtők névsorát jövő hétfőn (május 19.) hirdetjük ki, itt a PGO-n.

Addig is olvasgassátok cikkeinket, ezúttal a megnyerhető Dilbert kiadványról, melynek címe: Ha már a testbeszéd sem működik.