Halmozni az élvezeteket, ez a mi alternatív szlogenünk. Nem elég, hogy annyi minden szórakoztató dolgot találhattatok a PGO-n, most már naponta játszhattok, pontokat szerezhettek tudásotokkal. Mennél jobban képben vagytok - szó szerint -, annál előkelőbb helyet érhettek el a játék ranglistájában.

Grath koma vetette fel az ötletet még valamikor a PGO 3.0 indulásakor, és lám, az ötletét megvalósítottuk, és már játszhattok is. Egyelőre amolyan tesztfázisban fut a móka, kíváncsi vagyok az észrevételeitekre, véleményeitekre, milyen irányba fejlesszük az egészet. Egy nap háromszor lehet játszani, és jelenleg 15 másodperc áll rendelkezésetekre, hogy a négy lehetséges válasz közül eldöntsétek, melyik játékból látható az adott kép.

Mint mondtam, még nem a végleges verziót láthatjátok, hamarosan lesz visszaszámláló csík, hogy láthassátok mennyi időtök van még gondolkodni, a képek betöltési ideje is lerövidül majd, és nehezíteni is szeretnénk az alternatív válaszlehetőségeken. Ha szerintetek jelenleg pont jól van belőve a nehézség, akkor így hagyjuk, de ha sokan lesztek, akiknek hozzám hasonlóan nem nyújt kihívást a játék, akkor bizony bekeményítünk, és indítunk egy PRO verziót is - rövidebb gondolkodási idő, hasonló választási lehetőségek stb.

Addig is jó szórakozást a képkvíz első verziójához! Három játék után 90%-on állok: gyűrjetek le!